Informatie

Informatie

Een sloep huren bij Sloepverhuur Slingeland garandeert u een dag of dagdeel volop  genieten in de prachtige polder van de Alblasserwaard. Het is heerlijk rustig op het water en u ziet dingen die u vanaf de weg nooit zou kunnen zien.
U kan naar hartenlust varen, zwemmen, vissen, de zon aanbidden en tot rust komen in de mooie Hollandse natuur. Vanuit het vertrekpunt, dat gesitueerd is aan veenriviertje de Giessen, kunt u prachtig rondvaren via verschillende routes. Op diverse plekken kunt u aanmeren om te picknicken en te zwemmen. U krijgt een duidelijke vaarkaart mee waarop de routes en de aanmeerplekken aangegeven zijn.

Honden zijn toegestaan mits er een kleedje wordt meegenomen waar de hond op kan liggen zodat de boot en het kussenset schoon is bij terugkomst.

De sloepen
De sloepen zijn uitgerust met een luxe kussenset, goede kabelaring en stootwillen. Ze zijn geschikt voor ongeveer 6 volwassenen en hebben rustige motoren waardoor u optimaal kunt genieten van de rust en stilte in de natuur.
Eén van de sloepen heeft een zonnedek waardoor u de rondzit kan ombouwen tot een zonnedek waar u lekker op kunt liggen. De sloepen zijn  geschikt voor mensen met en zonder vaarervaring en zijn gemakkelijk te besturen.

Veelgestelde vragen

Ik wil een sloep huren, hoe regel ik dit?

Een sloep regelt u gemakkelijk en snel, door ons te mailen via onderstaand formulier of ons te bellen op 0653189543.

Tot ziens!

Met hoeveel personen kunnen we in 1 boot?

In onze sloepen zijn geschikt voor ongeveer 6 volwassenen.

Wij willen een sloep huren met een hond, mag dit?

Neem uw hond gerust mee aan boord van onze sloepen. We willen u wel vragen om een kleedje mee te nemen en het kussenset schoon te houden.

Wat zijn de kosten van het huren van een sloep op de Giessen?

Wij hanteren een prijs per tijd, zo huurt u een sloep voor:

2 uur € 60,00

4 uur € 90,00

Een hele dag van 9.00 tot 18.00 uur € 150,00

Daarnaast hanteren we een borg van €100,00, welke u na het varen weer terug krijgt als er netjes met de boot is om gegaan.

 

Wilt u langer varen of juist korter? Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden. 

Kunnen we een sloep op de Giessen huren met een schipper?

Helaas is het niet mogelijk om een sloep te huren met schipper.

Wil je met een grotere groep varen? kijk dan eens bij onze collega’s van Rederij Giessenstroom, de rederij die met hun rondvaartboot + schipper over de Giessen vaart.